A CSÍKSZÉKI ERDÉLYI KÁRPÁT EGYESÜLET

köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik munkájukkal vagy támogatásukkal hozzájárultak a JÚNIUS 15-ÉN, szombaton megrendezett Tájékozódási és környezetismereti verseny megvalósításában.

Köszönetet mondunk minden kedves tanárnak, aki időt szánt a résztvevő csapatok diákjainak előzetes felkészítésére és elkísérésére, ezáltal támogatták a diákok résztvételét a rendezvényen.

Külön köszönet a szervezknek – Tőke Árpád, Szabó Károly, – akik elvállalták a verseny elkészítését, megszervezését és lebonyolítását.
Kiemelt köszönettel tartozunk rendezvényünk támogatóinak: első sorban Csíkszereda Város Polgármesteri Hivatalának – nélkülük a rendezvényünk nem valósulhatott volna meg, továbbá Hargita Megye Tanácsának, a Kele Köny Várnak és a Balu Parknak – adományaikért, a csíkszentmártoni Bocskor Pékségnek a finom kenyérért, a Cito Electric KFT –nek (Böjte Isvánnak a Zsögödifürdi Strand üzemeltetjének) – a helyszín biztosításáért, a médiapartnereknek: FunFM rádió, Székelyhon, Hargita Népe, SzékelyTV, CsikiTV – a rendezvény népszerűsítéséért.

Nem utolsó sorban köszönettel tartozunk minden kedves CSEKE tagnak és önkéntesnek az odaadó munkájáért, aki a verseny lebonyolításában segédkezett, a bírói pontokban való teendőktől az ízletes krumplipaprikás elkészítéséig. Nélkülük a verseny gördülékeny, kellemes hangulatú lebonyolítását nem tudtuk volna megoldani. Köszönjük Nektek: (Antal Botond, Buzogány Teréz, Daday Zsuzsa, D. Kiss Mária, Horváth Aranka, Farkas Emese, Kovács János, Mandel László, Petres László, Pomjanek Béla, Solti Imre, Solyom Ildikó, Szakáli Mária, Tiboldi Ildikó, Solti Adél, Tőke Laura, Tőke Mária-Magdolna, a Nefelejcs egyesület részéről: Búzás Katalin és Búzás Márton).

 VISSZA

Partnerek

Médiapartnerek

Morfondir Erdely.ma