2018. szeptember 13., csütörtök

VIII. Dél-Hargita Teljesítménytúra

A Csíkszéki Erdélyi Kárpát-Egyesület 2018. szeptember 8-án nyolcadik alkalommal szervezte meg a hagyományos őszi Dél-Hargita Teljesítménytúrát.

Idén is nagy volt a választék, a gyalogos távok terén: 15, 25, 40 és 50 km-es szakaszokon lehetett indulni, illetve voltak 30 km-es illetve 60 km-es kerékpáros távok is.
A VIII. Dél-Hargita Teljesítménytúrának ezúttal is a zsögödi strand adott otthont.
A rendezvény elérte célját, mert közel 200 természetbarátot sikerült megmozgatni, szám szerint 197-en regisztráltak, ebből 192-en teljesítették a távot szintidőtől függetlenül.
Az Erdélyi Kárpát Egyesület különböző osztályaitól összesen 73-an vettek részt, nem EKE tagok közül 115-ön, és 9 kisgyermek is benevezett.
Résztvevők nemcsak Csíkból, hanem Udvarhely és Gyergyó térségéből, Háromszékről, Brassóból, Marosvásárhelyről, Kolozsvárról, Nagyváradról, Nagybányáról és Magyarországról is jöttek.
Az esemény gördülékeny lebonyolítását több mint 60 lelkes szervező tette lehetővé a Csíkszéki Erdélyi Kárpát-Egyesület részéről,Daday Hunor főszervező koordinálásával.


Végleges eredmények itt!


Ezúton is köszönjük aktív hozzájárulásukat, ugyanakkor a rendezvény anyagi támogatóinak szívélyes közreműködését : Baraev, Bocskor Pékség, Color Point Advertising, Tiltott Csíki Sör, End-Ibo, Hargita Gyöngye, Harmopan, Mikó Pászka, Strand Club.


Partnerek

Médiapartnerek

Morfondir Erdely.ma