2013. március 22., péntek

EKEArt V

Az Erdélyi Kárpát-Egyesület Marosvásárhelyi Osztálya idén novemberben, ötödszörre szervezi meg EKE tagok számára kiírt fotókiállítását.

Az Erdélyi Kárpát-Egyesület Marosvásárhelyi Osztálya idén novemberben, ötödszörre szervezi meg EKE tagok számára kiírt fotókiállítását.

A kiállítás célja: esztétikai élményt nyújtva érdeklődést kelteni természetes életterünk és kulturális örökségünk szépségei iránt.

A kiállítás kategóriái: természetjárás, honismeret-néprajz, élővilág a természetben, az erdő költészete (alakzatok, formák, rajzok, fények és homályok az erdőben).

Minden pályázó 5 képet küldhet be. A sorozat is megengedett. Egy sorozat maximum négy felvételből állhat, ami egy képnek számít. Indokolt esetben a zsűri fenntartja a jogot a sorozat megbontására.

Az EKEArt előző kiadásain kiállított fényképek nem nevezhetők be.

A képek lehetséges méretei: (20x30) cm vagy (30x40) cm. A hátoldalon kérjük olvashatóan feltüntetni a kép címét, és a szerző által választott jeligét.
A szerző nevét, az EKE osztály nevét, valamint a jeligét tartalmazó információkat lezárt borítékban kérjük mellékelni.

Beküldési határidő: 2013. október 5. (a postai bélyegző dátuma)
Postacím: Sidó István
Str. Caraiman nr.16
540389, Tîrgu Mureş

vagy:
Oficiu postal nr.7, CP. 717
540405, Tirgu Mures

Kapcsolattartó személy: Sidó István
telefon: 0741-251704
e-mail: sido.istvan@yahoo.com

A kiállítás megnyitójára, valamint a kiállított képek díjazására 2013. november 17.-én a marosvásárhelyi Bernády György Közművelődési Házban kerül sor. A szervezők egy különdíjat, minden kiállítási kategóriában egy I. egy II. és egy III. díjat, valamint egy "először pályázó" díjat osztanak ki.

A szervezők a fotókat a kiállítás népszerűsítése érdekében térítésmentesen felhasználhatják, a szerző nevének feltüntetésével az egyesület honlapján, a sajtóban és a támogató cégek reklámhordozóin publikálhatják. A szerző a fotók beküldésével elfogadja a pályázati feltételeket.


Partnerek

Médiapartnerek

Morfondir Erdely.ma